Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sonar: Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
Aktív témák
-
aggleány
addikt
válasz
llaszlo
üzenetére
Bocs, hogy élek. Remélem, boldog vagy, hogy mindenkibe bele tudsz kötni, hiszen Te vagy itt a legzseniálisabb, én mindenképpen elismerem, hogy csak egy kis porban csúszó féreg lehetek ott, ahol Te is jelen vagy. Gondolom számodra feltétlen örömöt okoz, hogy mindenkit lecseszhetsz és kigúnyolhatsz, ha olyasmit ír, ami nem teljesen fedi a valóságot. Esetleg előfordulhat az is, hogy nem olyan profi az illető a témában, mint Te. A továbbiakban kérlek ne olvasd a hozzászólásaimat, egyik sem Neked szól. A könyveket se töltsd le, elvégre is rosszul, ékezettel vannak a címek. Egyébként ugyanerre a hozzászólásra (amit csak véletlenül küldtem el vigyori nélkül, hogy mindenkinek egyértelmű legyen, hogy poénról van szó) kaptam egy normális választ is, egy olyan emberkétől, akinek nem az az életcélja, hogy hogyan figurázzon ki másokat. Bocs, ez már nagyon érett, mivel mindenkivel ezt csinálod a fórumon, és senki nem nagyon reagál. Az első ilyen típusú megjegyzésedre szerintem tök rendes voltam, külön csak és kizárólag Neked nekiálltam zip-et csomagolni, hátha az jó lesz. Mindenkinek megfelelt az eredeti csomagolás, csak Neked nem. Nem baj, megcsináltam külön a Te kedvedért. Ennyit arról az elméletről, hogy ha rendes vagy valakivel annak ellenére, hogy az enyhén szólva nem kulturáltan viselkedett, akkor majd legközelebb meggondolja, és odafigyel a viselkedésére.
Nem azért jár az ember fia-lánya egy fórumra, hogy tűrje a folyamatos lecseszést, hanem azért, hogy tanuljon, vagy segítsen. Mármint hogy a többiek, legalábbis én úgy gondolom. További szép napot és mindenféle jó és kellemes élményeket kívánok Neked az életben!
Aktív témák
- Hajlított Dell 34"-os 3k-s monitor kiárusítás!!! AkciÓÓ!
- Félmoduláris minőségi Corsair TX750M tápegység olcsón!
- Zalman Z3 PLUS alsó tápos, plexi oldalú minőségi ATX ház! AkciÓÓ
- Asus F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Meta quest 2 128GB, KIWI akkumulátoros fejpánttal.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő