Hirdetés

Aktív témák

• aggleány

addikt

válasz llaszlo #2514 üzenetére

Szívesen. Nem nagyon zavarna, ha nem kiabálnál, amikor éppen próbálok rendes gyerek lenni. Azért használok ékezeteket a fájlneveknél, mert amikor az ember beteszi a könyveket a könyvolvasó progiban a mappába, akkor az tudja kezelni, és nem kell minden egyes címet magában a telefonban átírogatni, mert az kicsit macerás. (Ráadásul nem mindegy, hogy "Veres nap" vagy "Véres nap".)

Lehet, hogy ez alap az informatikában, de én nem vagyok informatikus, nekem senki sem mondta - bár igazad van, mondták, de az még pár évvel ezelőtt volt, és akkor a gépek tényleg nem tudták kezelni az ilyesmit. Tudomásom szerint azóta odáig fejlődött a világ, hogy már használhatóak az ékezetes karakterek is.

Mellesleg a letöltés fakultatív, ha Neked nem felel meg így, akkor nem kell letölteni, és nem kell miatta idegeskedni.

delbarta: Az első bekezdésben leírtak miatt használok ékezeteket, egyébként mappáknál és fájlneveknél én sem szoktam, ha nem muszáj. Örülök, hogy számodra használhatóak a könyvek :K Nekem XP-m van, és az is simán kezeli.

Aktív témák

Hirdetés