Hirdetés
Aktív témák
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz ForRedGlory #2356 üzenetére
Ezt én is megtaláltam, de nekem ez "túl sokat tud", és emiatt letakarja kijelző nagy részét. Nekem elég lenne egy widget, ami egyszerűen kiírja, hogy x új üzenetem érkezett és y nem fogadott hívásom volt. Szerintem ezt egy gyakorlott Android programozónak 5 perc megírni.
-
Z0C!
őstag
válasz Tesztelo.hu #2402 üzenetére
hasonló cuccra fáj a fogunk akkor
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
Z0C!
őstag
válasz Tesztelo.hu #2404 üzenetére
Unread Count Widget-et használom
már csak a hívásra kellene widget----- www.zoci.gumroad.com -----
-
Z0C!
őstag
válasz Tesztelo.hu #2404 üzenetére
Smart Vibrator - nemfogadott SMS és hívás után rezeg...állítható a rezgés.
próba cseresznye----- www.zoci.gumroad.com -----
-
Cyberbeni
addikt
melyik az a facebook chat, amelyik használható? csak mert többet is kibróbáltam régebben, és nem mind ment, viszont már nem emléxem, hogy melyik jó.
-
zserbox
őstag
tudtok vmi olyan progit ami az adott hónapban az elküldött smseket számolja meg a kimenő hívásokat percben esetleg figyelmeztetővel?
olyan kéne amit használtatok és működik is. amugy legend-re kéne -
Lasy
veterán
Esetleg valaki nem tudja melyik az a progi amivel képet tudok készíteni a kijelzőről?
+36702778032
-
vadászcsiga
félisten
Akkor neked ez kell: drocap2 for root users
-
Pubszon
veterán
Ajánlom figyelmetekbe a wardrive nevű appot.
Azt csinálja, ha esetleg nem ismernétek, hogy bekapcsolt WiFi és GPS-el felderíti a nyitott és zárt wlan hálózatokat amelyeken áthaladtok.
Kipróbáltam, 50-70-el mentem és sokat észrevett.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
gubacsino
aktív tag
...mit mondhatnék? végére (ide) értem köszöntem a sok hasznos tanácsot.
(Főleg az ALDIKO + CALIBRE kombó olvasáshoz verhetetlen
Az android mint OP rendszer, nekem a szabadságot jelenti. Végre nem vagyok keretek közé szorítva, vagy még nem vettem észre Egy újabb lépés a PIP-BOY felé Hogy ez jó vagy rossz nekünk, nem tudom, viszont egyenlőre élvezem a "korlátlanságot"
(főleg a sok felelőtlen WIFI USER miatt -
llaszlo
veterán
Használtok valamilyen lépésszámláló appot? Ami jól is működik?
-
-
Mp3Pintyo
aktív tag
Ha nem rootolt a kütyüd akkor egyetlen egy módon tudsz értelmes minőségben képet készít a már belinkelt SDK segítségével. Kicsit én kibővítettem a leírást mivel teszteltem is.
Persze mint írtad rootolt a készülék úgyhogy rakás program van rá akkor amit tudsz a telón is használni. Csak tudnám mi a fenéért nem engedi ezt a hivatalos ROMhttps://www.youtube.com/mp3pintyo AI, Mesterséges Intelligencia, Képkészítés tutorialok, bemutatók
-
Zoly75
aktív tag
Biztos én vagyok a hülye, de még mindig nam találtam meg, hogy hogy a bánatban tudom a TouchPal szótárát bővíteni.
-
Vikt0r
aktív tag
Valaki feltudná tölteni a T-home Műsorújságot mert az AppBrain-ról nem tudom letölteni.
-
Mappa
addikt
Gameloftos játéknál(Assassing creed ) miért kapom ezt az üzit "This is not an original copy of Assassin"
2.1 ment de 2.2 ezt írja és ok után kilép
nem kötelező megadni
-
Inarus
addikt
Talán mert az a helyzet amit ír?
Telepítéskor csatlakozik a progi a hálózathoz és az install folyamata alatt ellenőrzi magát.(#2427) Vikt0r: QR kód alapján sem találja? Nekem megtalálta.
(#2431) Zoly75: A Gmail címtáradban is ott vannak, csan nem a Címtár csoportban, hanem "Az összes partner" nevű csoportban. Törlöd onnan és ok.
[ Szerkesztve ]
-
Zoly75
aktív tag
Szinkronizáltam a kapcsolatokat, és behozott egy halom hülye e-mail címet, a gmailből, ami a névjegyzékben nem látszik, de, ha sms-t akarok írni, akkor ott ott van. Nem tudjátok hogyan lehet ezt manage-lni? ki szeretném törölni a felesleget.
-
Vikt0r
aktív tag
Köszi
Inarus: AppBrainban megtalálta de azt írta ki ha leakartam tölteni, h not found.
-
deino
csendes tag
Páran kérdezték tőlem ( nem itt ), hogy melyik a legjobb twitter kliens androidra. Mivel meguntam mindenkinek litániát írni egyesével, ezért egy twitter kliens körkép keretében írtam az öt legnépszerűbb androidos Twitter kliensről, egész részletesen, screenshottal megtámogatva, válasszon mindenki magának alapon. Gondoltam bedobom ide is, hátha valakiinek jól jön.
http://appdroid.blog.hu
-
VD
őstag
1.6-ra tud valaki valami látványos galéria app-ot?
Mert a Nexus féle 3D galery csak 2.1-től felfelé müxik. -
BalanceR
addikt
Lehet, hogy csak nekem új:
PersonalPortal
A Motorola által fejlesztett progi, de minden androidos telón megy...
Arra jó, hogy elindítva Wifin keresztül lehet a telefon tartalmát elérni...
Csak akkor működik, ha egy wifi hálón van a telefon, meg a gép...Ezeket lehet vele elérni:
SMSek
Képek,
Névjegyek
Híváslista
Akku töltése
Memóriakártya kapacitása
Ram kapacitás
Könyvjelzők
Böngésző előzmények
Csengőhangok
Zenék#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
Lasy
veterán
válasz BalanceR #2448 üzenetére
Ezzel el is érhetem a telefon belső mappaszerkezetet?
vagy esetleg ez a módszer?
ezzel le tudom menteni az eredeti fajlokat?
Nem ért valaki az ilyenhez?+36702778032
Aktív témák
Hirdetés
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek?
- Öregszem
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- PlayStation 5
- Milyen notebookot vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest