- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
elfelejtette
veterán
válasz
Tesztelo.hu #11224 üzenetére
Sziasztok!
Közben én meg csináltam egy kis tesztet, a tegnapi memória témával kapcsolatban.
Letöröltem a telóról (Vodafone845) a Task Killert, és úgy indítottam újra a ketyerét. Elindítottam minden alkalmazást, és a végén megfejeltem az alkalmazásokat a Navitel-lel, és az iGO-val. A 179MB RAM hirtelen leszaladt 25MB-ig, de most nem dobott hibaüzenetet, még az egyszerre megnyitott 2 navigáció ellenére sem. Ami feltűnt, az az, hogy jellemzően az Üzenetkezelést zárta be elsőnek. Ezt mindig figyelem, mivel párommal főleg SMS-ben tartjuk a kapcsolatot, és volt, mikor a program be volt zárva, akkor nem jöttek meg az üzenetek. (Egyébként a gyári programot használom, felraktam pár alternatívát, de nem láttam értelmét, nekem a gyári is jó.)
Szóval nem volt eddig hibaüzenet, viszont kétszer is újraindult a telefon, egyszer épp akkor, mikor befejeztem egy hívást. Ilyen eddig nem volt.
Egyébként most itthol netezek a gépen, a telefont nem nyomogattam 2 hívást leszámítva, és az Android System Info szerint a processzor terhelés megoszlása a 2454MHz-528MHz órajelek között 60-40%, de ebben masszívan szerepet játszik asz, hogy a SetCPU be van állítva, hogy ScreenOFF üzemmódban kapcsoljon 245MHz-re a proci. Ha ez nem lenne aktív, akkor biztosan nem lenne ez az arány, és a 13:00-kor a töltőről lehúzott teló akksija most nem 91% lenne.
Üdv.
Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest