Aktív témák

• elfelejtette

veterán

válasz Tesztelo.hu #11224 üzenetére

Sziasztok!
    Közben én meg csináltam egy kis tesztet, a tegnapi memória témával kapcsolatban.
    Letöröltem a telóról (Vodafone845) a Task Killert, és úgy indítottam újra a ketyerét. Elindítottam minden alkalmazást, és a végén megfejeltem az alkalmazásokat a Navitel-lel, és az iGO-val. A 179MB RAM hirtelen leszaladt 25MB-ig, de most nem dobott hibaüzenetet, még az egyszerre megnyitott 2 navigáció ellenére sem. Ami feltűnt, az az, hogy jellemzően az Üzenetkezelést zárta be elsőnek. Ezt mindig figyelem, mivel párommal főleg SMS-ben tartjuk a kapcsolatot, és volt, mikor a program be volt zárva, akkor nem jöttek meg az üzenetek. (Egyébként a gyári programot használom, felraktam pár alternatívát, de nem láttam értelmét, nekem a gyári is jó.)
    Szóval nem volt eddig hibaüzenet, viszont kétszer is újraindult a telefon, egyszer épp akkor, mikor befejeztem egy hívást. Ilyen eddig nem volt.
    Egyébként most itthol netezek a gépen, a telefont nem nyomogattam 2 hívást leszámítva, és az Android System Info szerint a processzor terhelés megoszlása a 2454MHz-528MHz órajelek között 60-40%, de ebben masszívan szerepet játszik asz, hogy a SetCPU be van állítva, hogy ScreenOFF üzemmódban kapcsoljon 245MHz-re a proci. Ha ez nem lenne aktív, akkor biztosan nem lenne ez az arány, és a 13:00-kor a töltőről lehúzott teló akksija most nem 91% lenne.
    Üdv.

Aktív témák

Hirdetés