- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Hirdetés
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
dokee78 #11079 üzenetére
Mert nincs fogalmuk arról, hogy mi is az.
(#11082) sssz:
1.Soha nem hallottam róla, hogy rootolással téglásított volna valaki (ellenben pl. T-s gyári frissítéssel!!!)
2.Akkor eleve nem kell neki root és/vagy nem is érdekli. (Egyébként magyarul is vannak leírások)
3.Ha valakinek bonyolult a root (főleg hogy kb. annyira egyszerű, mint feltelepíteni egy játékot pc-re, és használni), akkor annak bonyolult az androidos telefon használata is (vegyen inkább valami zárt rendszerű, egyszerűbb telefont)
4.Én általában nem húzom újra PC-n a rendszert, hanem megoldom a problémát (kivéve ha másfajta kerül rá, vagy esetleg "megköveteli" 1-2 újabb hardver)
5.Nem veszik észre (vagy "visszacsinálod", vagy annyira bedöglött, hogy ők se látják rajta)
6.Nincs rá igény, de kellene a progi amihez root kell??? (Elég sokszor ez az eset áll fenn)Szvsz nem nézte le őket, csak csodálkozik hogy miért félnek tőle (mint pl. én is csodálkozom, elvégre azért vesznek ilyen telefont, hogy kihasználják a lehetőségeit)
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- GTA V
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- E-roller topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3108, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest