- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Üdv!
Tudnátok ajánlani egy jó SMS manager programot? Eddig a Handcent SMS-t használtam, de rá kellett jönnöm, hogy nem kapok kézbesítési értesítést, ha azzal küldöm el, pedig be van állítva. Ez egy nagyon súlyos hiba szerintem. Olyan kellene, ami egyrészt van ilyen jó, másrészt kézbesítési jelzést is kér. Értelem szerűen nem kezdek el próbálkozni, hogy melyik lehet jó vagy nem jó, mert minden sms pénzbe kerül. Arról nem is beszélve, hogy nem jól jeleníti meg az sms-eket (legalábbis azokat, amiket backup-ból állítottam vissza), mert két külön csoportra bontotta a küldötteket és a bejövőket, így meg mi értelme a chat nézetnek, ha valójában nem is az!?
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest