Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rjg
őstag
válasz
quailstorm
üzenetére
"Meg be lehet állítani hogy nyitva tarthass 70 appot egyszerre, csak a telód nem fogja bírni. Ezért is tervezték úgy hogy inkább fagyasszon, zárjon be. "
Ezt hogyan? Engem speciel nagyon zavar a droid prioritáskezelése és az, hogy az LMK-t nem lehet kikapcsolni, ezért ráfanyalodtam egy-két pótmegoldásra. Pl: a RAM Manager Pro a Minfree és egyéb értékek finomhangolásával javít a multitaskingon, Jkay Deluxe Setting-je pedig használható whitelist-et ad; ezekkel már használható(bb) a rendszer, de sajnos közelében nincs a BB10-nek, mondom ezt úgy, hogy 1.5-től használom és szeretem az Android-ot és a köré épült ökoszisztémát.
-
twine
veterán
válasz
quailstorm
üzenetére
Tudom minden szentnek maga felé hajlik a keze,,,
De:
azért javaslom próbálj ki egy Nexus4-et....
Borítékolom a meglepődést
Munkámból kifolyólag egy napot(15 órát) töltöttem egy tök idegen sráccal,,aki még reggel kijelentette, hogy "utálja az androidot"...(én mindezt szó nélkül tűrtem)
Egész nap egymás mellet használtuk a telefonokat,,,
Estére azt mondta,,,
"Ez nagyon jó ez a telefon..." (őszinte csodálattal)
(nap közben párszor szinte hallottam az állát koppanni)Ne általánosíts,,,nincs értelme,,csak a "trollhatás" érződik a szavaidból,,,
Hidd el, mindezt tudja a "droidom", amit az imént felsoroltál...és ennél még többet is
Szerk:
Többieknek,,,nem a telefonom akarom a többi droid elé emelni,,,csak a 2 giga ramos gépekből ebben van gyakorlati tapasztalatom
ezért az N4 a példa 
-
laszlohu
addikt
válasz
quailstorm
üzenetére
A 4.2.2 - es Android bőven tudja azt, amit az átlagfelhasználó igényel, gyors is,
és amúgy is, ki akar multitaskingot. -
darvinya
titán
válasz
quailstorm
üzenetére
Kicsit nagyon elvagy tájolódva.
Vagy hol fog belassított mobilnettel betölteni 3 weblapot miközben te e-mailt írsz a gyári kliensben?
Speciel én csak lassított mobilnetem van így azon van tapasztalatom.
Tehát akár 12 lapot is nézek miközben email-t írok.
De ez inkább böngészőtől függ, mint Op. rendszertől.Hol fog neked kicsomagolni egy 30megás zipet(weboldal mentés szerverről) miközben lag nélkül NFS undercoverezel(symbian)?
Egyfolytában így csinálom, mert a lassított nettel nehéz kivárni.
Hol fog olyat csinálni neked egy droid, hogy betölt egy 7 megás kapcsolási rajzot miközben te sms-t írsz full képernyőn? (WinMO)
7MB kapcsolási rajz mit takar azt nem mondtad.
De én inkább megrajzolom a rajzot app-al, miközben böngészőt és fotó albumot is használok.Akkor most miről van itt szó.
(#24838) laszlohu
Már ICS is tudja.
Az alatti meg nem ér semmit buta mint…
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Renault, Dacia topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- ASRock lapok általában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 32GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 - TOUCH
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

crok
mobilizmo