Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz
dokee78 #6730 üzenetére
Nem tudom, de mi ezt találtuk.
-
kovsol
titán
válasz
dokee78 #6316 üzenetére
Miért ez annyival jobb mint mondjuk a VLC ?
Böngészőnek mit javasoltok? A Google Chrome tetszik a Nexus 7-en, de zavar, hogy túl nagy a felső sáv és sok helyet elvisz a weblapból. Operát is felraktam ott meg az a gondom, hogy nem igazítja magától nálam 1280 -as szélességhez a weblapokat és minden egyes lapozás után újra kell zoomolni pl a fórumon is, mert csak a közepére teszi be piciben. -
Foose
addikt
válasz
dokee78 #6267 üzenetére
Ha lesz saját gépem meg fogom tudni csinálni magamnak. Elvileg
de még mindig nem tudom hogy megéri-e elbuknom a garit. Ha mégis, akkor már tudom milyen romot rakok fel, itt volt említve sokszor
Neked is olyan van
#6269 hunfatal Ez nem valami biztató, akkor már nem tudom miben bízhatok -
tomy86
addikt
válasz
dokee78 #6092 üzenetére
Műsorújság. Csak azért, mert T-home IPTV-m van és így mobilról is elindíthatok egy felvételt.
-
spiritex
veterán
válasz
dokee78 #5977 üzenetére
Figyu, megengedte, hogy töröljem! A Play nem mutat egy telepített alkalmazást sem, de működik minden app minden gond nélkül. Ja csak annyi, hogy a Play-ben újra el kellett fogadni az elveket a tableten levő másik g-mail fiókkal. Lehet, hogy ez a fiók miatt engedte meg a Fő fiók törlését...
-
Foose
addikt
válasz
dokee78 #5876 üzenetére
Kér?? Nekem tökéletesen működik root nélkül is. Merthogy működik root nélkül,csak olyasmit nem enged,amihez kell a root. Szóval nem értem,mit akartál most ezzel,hogy kér rootot... :
(#5877) kymco Én sem azt mondtam,hogy az okoz bajt hogy helyet foglal az sd-n.Dalvik cache kilőve,nincs root. (és akkor itt jön az,hogy ha törölném is dalvik cache-t,akkor nem okozna gondot? Mert ugye Darvinya pont ezt mondta nemrég,hogy nem szabad törölni a cache-t,[nem dalvikot mondott]mert összeomlik)
-
punky10
addikt
-
likeaRAINBOW
senior tag
válasz
dokee78 #4777 üzenetére
elméletben csak akkor kell állitani valamit, ha használsz DDNS szolgáltatást. Ha nem, akkor csak a programot kell rendesen beállitani. Egy nevet kell megadni, egy MAC cimet, és egy IP cimet ( ez a router IP cime, ha dinamikusan változik csatlakozáskor, akkor jön jól a DDNS). Ha nem megy valami, dobj egy pü-t, és segitek.
-
zoleeno1
veterán
válasz
dokee78 #4737 üzenetére
vagy: Battery Calibration
-
-
G@ben
addikt
válasz
dokee78 #4426 üzenetére
Garmin Mechanic, Bubble (vízszintező), Smart compass, Smart distance, Smart measure, Super ruler free, Sound meter, Speed gun, StopWatch&timer, Flashlight Plus, MortPlayer, McAfee Security, Autocad WS, Elsősegély - mit kell tennem, Camscanner, Traffipax jelző
Ezek lettek újabban telepítve, az utolsó négyet viszont le is szedtem, amikor elkezdte csinálni, hátha, de nem jött be. A McAfee-ra gyanakszom, mert pár nappal az eset előtt lett elindítva (gyárilag telepítve volt, más programot meg legalább egy héttel korábban raktam fel), úgyhogy Task killerrel ki is lőttem és hosszú órákig úgy tűnt, hogy jó, de aztán megint kapcsolódott. Ettől mondjuk még nem zárnám ki, hogy az a hibás.
Az általad felsoroltak egyike sincs fent. -
droti25
őstag
válasz
dokee78 #4289 üzenetére
Hogy ez az youtube alaklmazás milyen erőszakos!Jegeltem titaniummal de restart után megint jelen volt!Autostartban is tiltom de restart után ismét aktivizálódik!
Ha eltávolítom Titaniummal lesz vmi probléma a telefon későbbi működését illetően?
Dolphinnal is tudok youtube videót nézni... -
S e t h
nagyúr
-
Penész Gomba
tag
válasz
dokee78 #3897 üzenetére
Nagyon szép lett a felülete, mondhatni gyönyörű!
Változtatások:
- Brand new UI
- Portrait mode
- Faster
- Brightness, exposure...
- Iso, metering
- Horizon indicator
- Stable indicator
- Golden spiral grid
- New timer UI
- Pinch zoom
- Set review durn
- Prevent screen timeout
- Light leaks + bokeh
- New frames: elegant
- Gallery to view, share and delete
- Video switch
- H/w acceleration
- Support for xhdpi
- New custom actions
- Facebook sharing
- Flip photo
- Only new permission is to prevent wakelock
- Dropped 1.5 support -
bozsozso
őstag
válasz
dokee78 #3797 üzenetére
Mint írtam nekem sincs semmi bajom a gyárival, csak kezdő droidosként kérdeztem.
más: bár lehet nem itt kellene, de ha egy névjegyzékben be van állítva a facebook szinkron is valamint a nevek társítva vannak egymással akkor meg lehet oldani valahogy, hogy a gmail címtárba szinkronizálódjanak az email címek? Mivel gondolom ezért kellett társítanom elég sok névjegyet mivel ott nem szerepeltek email címek.
-
válasz
dokee78 #3679 üzenetére
Én úgy tudom, hogy bármelyik program tudja a push-t, csak amikor a fiókot adod hozzá, akkor nem gmail fiókot kell választani, hanem exchange-t és azon belül kell a gmail kimenő és bejövő szervereit megadni.
Ha tévedek, akkor elnézést a fals infóért.
Még HTC Wildfire S-en szívtam, hogy a gyári levelező nem volt hajlandó az azonnal jelezni, ha levelem jött. Ott ez a megoldás működött. -
darvinya
titán
válasz
dokee78 #3679 üzenetére
Ez a push is olyan mint a busz, de az még jobb is mert jön valamikor.
Ez a gmail pedig semmire nem jó, ha nincs szinkron.
Ha meg már be kell kapcsolnom a szinkront akkor meg elég a normál email kliens is.mzx
Elindítod a kamerát és menü és a legvégén van hang kapcsolási lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Chrome
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Túra és kirándulás topic
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- iPhone 12 Red 64 GB
- Asus ROG Flow Z13 GZ301VIC Acronym Limitált kiadás - 13.4" QHD 165Hz Érintő - 32GB - 1TB - RTX 4070
- X1 Carbon 10th 27% 14" 2.2K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest