Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-01 09:57:43

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.

Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#87890) #79335424 válasza Bozek (#87883) üzenetére


#79335424
törölt tag

Köszi!
Vagdosásra és egyéb apróságokra nekem bevált a Macgyveres :D Photo Editor. PC -n Photoshopot használtam, amin alap a layerek kezelése. Csak kipróbáltam volna Androidon. Inkább csak kíváncsiságból, mert túl sokszor nem volt még rá szükségem Androidon, amióta abbahagytam az újságkiadósdit. :)

Véreshurka
#87884: Sztem rendben van az az NFC programozó. Tud mindent, amit kell neki (a Taskert közvetlenül is meg tudja szólítani, de broadcast lehetőség is van benne, úgyhogy bármilyen 3rd. party alkalmazást is meg lehet hívni). Csak írható NFC -t vegyél (bár, a Robotnak sztem elég az NFC azonosító ID -je is.

#87885:
A felhasználói tárhelyen root nélkül is látnod kéne, ha lenne. De, a lényeg úgysem ott van, hanem a Dolphin adatainál, a /data/data/... alatt. Azt viszont nem tudod kezelni root nélkül.

maestro87:
Androidos alkalmazást szükségtől és tudásszinttől függően, több módon is lehet készíteni. A Tasker -> AppFactory -tól, az App Inventoron át, egészen a natív kódig. De, úgy gondolom, hogy egy ecccerűbb locksreen -hez nem kell külön alkalmazást készíteni. Egy Gdrive szinkronhoz meg pláne nem. Arra ott van a Foldersync. Sztem. tökéletesen ellátja a feladatát.

Oldman2:
Pontosan ilyet kerestem. A nyomtatós topikban ajánlottak egy HP -t és tökéletesen működik a Droiddal. Nyomtató részről semmilyen PC -s előkonfig nem kellett. Ha nincs kábeles csatlakozás, akkor bekapcsolás után, automatikusan indít egy "hotspotot". A telón csak telepíteni kell a Play -ről a HP segédalkalmazást, be kell kapcsolni a wifit és már össze is barátkoztak.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.