Hirdetés
- potyautas: Vizsga
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Klaus Duran: Panelkérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
na igen, ezt akartam jelenleg elkerülni, hogy most kelljen kifizetni a 25 eurot.
csak azért nem ideális még mert ez egy szezonos app és max márciusban látom értelmét annak, hogy elindítsam, de gondoltam hátha addig mehetne tesztfázisban a play-en keresztül. De akkor marad az az opció, hogy ténylegesen márciusban teszem fel. -
vodrosjozsi
addikt
Sziasztok,
elvileg sikerült az alkalmazásomat elkészíteni, de jelenleg húzósnak tartom a google play-be berakni 1 appot.
Van itt olyan akinek el tudom küldeni az alkalmazást és felteszi nekem? a részleteket megbeszélhetjük privátban mert ez fizetős app lenne. -
vodrosjozsi
addikt
Sziasztok
Kigondoltunk többedmagammal egy alkalmazást de nincs semmi érzékünk alkalmazást létrehozni, és sajnos nincs olyan ismerősünk sem aki megcsinálná, és jelenleg aki ezt kigondolta az egy sóher. és ha minden kötél szakad akkor én fogok keresni fejlesztőt.
Viszont láttam, hogy gemini segítségével lehet alkalmazást "fejleszteni".
Ezt próbálta már valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Jövedelem
- Videós, mozgóképes topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Brave
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Jogász topik
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 2 év garancia ajándék tok
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 512GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- új aktiválatlan Apple Watch SE 3 GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple 1 év garancia
- újszerű iPhone Air 256GB sky blue égkék független Apple 1 év garancia
- szinte új Magic Keyboard 11 hüvelykes iPad Pro -hoz (M4 - M5) magyar fehér
- Xiaomi Redmi 15c 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest