Hirdetés
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Windows 10-re nehézkes volt feltelepíteni a HAXM-et (nincs aláírt driver) , de úgy mondtam lassúnak, hogy telepítve van. Az nélkül el sem indul x86_64-ben. Arm-ként meg még lassabb. Az MS-é olyan gyors, mint egy igazi telefon. Mit kéne beállítanom? Genymotion fizetős
Még csak tanuljuk egyenlőre nem szeretnék pénzt beleölni. Fontos, hogy kompatibilis legyen a VS-el. -
törölt tag
Sziasztok!
Akadt egy kicsi problémám. A virtuális telefonom nem kap internetet. (VS Emulator for Android). Nincs semmi ötletem. Mobilinternetet használok + Win 10 Pro-t. A gépem szerepel az adatlapomon. Újrahúzás sem oldotta meg a problémát. Nincs fizikai Androidos telefonom és nem is tervezek venni. Xamarin for VS-el programozunk szakkörön és oda kéne. Az AVD-n az internet-hozzáférést még nem néztem, de nem is játszik, mert szörnyen lassú.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval12 hónap garanciával
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Dobozos ASUS TUF A15 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 140W (8 GB) Garancia
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Még csak tanuljuk egyenlőre nem szeretnék pénzt beleölni. Fontos, hogy kompatibilis legyen a VS-el.