Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hmate91
csendes tag
Hali!
Csináltam egy rendkívül egyszerű alkalmazást, ami már majdnem úgy működött, ahogy szerettem volna, erre felrakom a 2. tabletre is (össze-vissza 2 tableten kéne egyenlőre futnia az app-nak, ráadásul azonos típuson) és az nem rakja ki nekem teljes képernyőre, hanem kis telefonos nagyságban hagyja. Sajnos nem is értek hozzá, úgyhogy valaki jó szájbarágósan elmagyarázná, hogy mi lehet a problémám megoldása?
Köszönöm!
(wayteq xtab70 ha segít
) -
hmate91
csendes tag
Üdv!
App Inventorban próbáloztam több megoldással is, de zéró előrelépést tettem
Azt szeretném megtudni, hogy hogyan lehet animációs "töltés jelzőt" csinálni? Forgó mozgást szeretnék párosítani a képhez.A másik kérdésem az, hogy azt hogy tudom megoldani, hogy a tableten megnyitott pdf dokumentumra 'bezár' gomb kerüljön. Asztalin egyszerűen adtam hozzá egy gombot, menüparancs - fájl - kilép, sajnos ez nem vált be androidon
gondolom sokatoknak ez nem meglepetés, nekem az volt.Köszönöm a válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)