Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LilProphet90
senior tag
Sziasztok, remélem jó topikba írok a kérdésemmel. Még pár hónapja jelentkeztem egy Android fejlesztői "ösztöndíjra" az Udacity oldalán keresztül, ma kaptam emailt, hogy kiválasztottak. Ez az Udacity egy online programozói kurzusokkal foglalkozó oldal, ez az ún. ösztöndíj magában foglalja a következőket: Android Basics: User Interface, Android Basics Nanodegree by Google, Associate Android Developer Training and Certification program. Szóval abszolút az alapoktól kezdi (ami nekem előny), és a végén egy vizsgával zárul, tehát valami papírt is adnak róla.
Szerintetek mennyire érdemes komolyan vennem a dolgot? Látom, hogy ebből van, amelyik ingyenes, legalábbis kipróbálható, de van ami fizetős. Nem akarok úgy belefogni, hogy nem vagyok biztos annak hasznosságában, így, hogy heti kb 10 órát jelentene. Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest