Hirdetés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
LilProphet90
senior tag
Sziasztok, remélem jó topikba írok a kérdésemmel. Még pár hónapja jelentkeztem egy Android fejlesztői "ösztöndíjra" az Udacity oldalán keresztül, ma kaptam emailt, hogy kiválasztottak. Ez az Udacity egy online programozói kurzusokkal foglalkozó oldal, ez az ún. ösztöndíj magában foglalja a következőket: Android Basics: User Interface, Android Basics Nanodegree by Google, Associate Android Developer Training and Certification program. Szóval abszolút az alapoktól kezdi (ami nekem előny), és a végén egy vizsgával zárul, tehát valami papírt is adnak róla.
Szerintetek mennyire érdemes komolyan vennem a dolgot? Látom, hogy ebből van, amelyik ingyenes, legalábbis kipróbálható, de van ami fizetős. Nem akarok úgy belefogni, hogy nem vagyok biztos annak hasznosságában, így, hogy heti kb 10 órát jelentene. Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest