Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
Új hozzászólás Aktív témák
-
JozsBiker
aktív tag
Sziasztok !
Bocs hogy nem olvasok vissza túlságosan ( pár oldalt azért visszanéztem ), szeretnék belemélyedni az Android programozásba, és az első lépések megtételéhez keresek bevált módszert. Elég régen kezdtem programozni ( Basic, Pascal, C ), de nem "hivatásszerűen". OOP alapok is megvannak úgy ahogy. Arduino -val összedolgozó programokat készítettem eddig App Inventorral, de úgy érzem elértem a határait. Lehet még egy tanfolyamnak is beáldoznám az árát, de Egerből nyomulok, itt nem találtam ilyet.
Szóval valami _bevált_ dolgot keresek akár online tanfolyam, akár mondjuk egy jó oktató videó sorozat formájában. Jó lenne magyarul, mert nem hiszem hogy elégséges lenne hozzá az angol tudásom. De ha van tuti angol anyag, annak is nekirugaszkodnék. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Apple MacBook
- Futás, futópályák
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen processzort vegyek?
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest