- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
A teljes táblát egy ListView jeleníti meg, ott a join-nal összekötött táblákat egyszerűen lekérdezem, és a mezőket a megf. TextView-kba teszem. Ez gond nélkül megy.
Az egyes elemeket azonban egy űrlap jeleníti meg, ahol az egyes elemek önmagukban is megváltoztathatóak. Pl. egy könyv írójának itt az írók közül kiválaszthatok valaki mást, mielőtt magát az adatbázis-sort módosítom. A kódot egyébként megírtam, és működik is, de a linkelt adatbázisok űrlapjának kódja emiatt többször hosszabb, mint az egyetlen adatbázisra hivatkozók. A végleges megvalósításban ráadásul több ilyen "linkelt" elemet is kellene kezelnem, ezért gondoltam, hogy ezt a kódot valahogy leválasztom, akár View-ba, akár speciális új változótípus-szerű osztályba.
A félelmem pont az amire WonderCSabo rámutatott; hogy ezt túlságosan belekötöm a Fragmentbe, akkor vagy az nem tud békésen eltűnni újraindítás után, vagy a lekérdezést nem tudom megfelelően elvégezni. Pláne, ha több TextView-t kell egy id-hez kötni.
Hosszas keresés után most találtam egy megoldást (vagy legalábbis annak tűnik): ITT Megpróbálom így átkonvertálni. Meg valószínűleg lassan elolvasok egy komolyabb könyvet a software design patterns témában...
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- Sekiro: Shadows Die Twice
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- ELADÓ FOXWELL NT630 Plus OBD2 autódiagnosztikai eszköz
- Ryzen 7 3700X / RTX 2060 SUPER / 32GB RAM / 512GB NVMe Gamer PC
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Beszámítás! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó AORUS 15 X5LF RTX 4060 (140W), i5-12500H 16 GB DDR5 15,6" QHD (2560 1440) 165Hz Garancia
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest