Hirdetés
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- potyautas: Okos?telefon
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Ketogén étrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kutyauto
csendes tag
//Mire az alábbit megírtam, megoldódott.... Rendesen futtatva azért nem ment mert el volt írva a bekérő sor. Debug ablakban meg úgy látszik nem lehet kiértékeltetni ezt a kifejezést....
Sziasztok,
Vajh mi az oka annak, hogy a getString(id) nekem semmilyen formában nem megy?
Se a MainActivity onCreate -ben, se sehol máshol. Bárhol, bármilyen formában próbálom elérni, hibát ad vissza. A legkülönbözőbb elérésekkel, kontextekkel próbáltam. A string azonosítót feladja, aztán mégis az a hiba, hogy nem találja.
Most két sztring resource fájlom van, de default és egy (en) változat, de gondolom nem ez lehet a baj.
Órák óta szívok vele, amiket a neten találtam már próbáltam, de vagy nem is jött nekem elő a javasolt függvény, vagy ha mégis az is ugyanígy nem működött. Fragmentjeim is vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T14 Gen1 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Xiaomi 15T Pro 12/512 Fekete. Alza vásárlás 36 hó garancia.
- i9 10900, 48GB DDR4 Kingston Hyperx Fury (3x16GB), Gigabyte H470M DS3H, Be quiet, Zalman
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest