- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
Új hozzászólás Aktív témák
-
blada
csendes tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni.
Google Playen volt fent pár alkalmazásom. Egész jól muzsikáltak.
Fejlesztettem egy új applikációt, melyekben voltak szex pózok. Ezért a google nem egyszer letiltotta az adott alkalmazásomat. Amivel annyira nem értek egyet, mivel jelenleg is nem egy kamasutra alkalmazás van fent.
Szóval nem értettem az egészet. Butítottam a pózokon a végén már felöltöztettem a modelleket teljesen.
De így sem volt jó nekik, és letiltották az egész fejlesztői Accountomat..
Ezáltal nem tudok belépni a fiókomba, illetve az alkalmazásaim sem elérhetőek már az áruházban.
Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata, hogy hogy lehetne újra aktiválni az accot?
(Olvastam külföldi fórumokon, hogy sehogy és ha új fejlesztői fiókot akarok létrehozni, azt is kapásból letiltják, teljesen új gépről, új IP-vel, új bankszámla számmal és telefonszámmal, lehetne ezt megoldani..)
Mit tegyek? Van ötletetek?Üdv
Dávid
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony A7 II (ILCE-7M2) + SEL2870 objektív megkímélt állapot
- Újszerű - CORSAIR TX550M 550W moduláris ATX 80 Plus GOLD tápegység
- iPhone 12 64GB fehér
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Printive - 3D nyomtatás - kedvező árak - azonnali árajánlat
- Új Asus 16 TUF WUXGA 144Hz G-Sync Ryzen AI 9 HX 370W 32GB 2TB SSD Nvidia RTX4060 140W Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 12700 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs