Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ja, akkor mégiscsak én értettem félre. Nem csoda, hogy nem sikerült megkeverni a gépet... Viszont akkor jól fog működni amit írtam! 
(((Ezt az egyszerű log-ot csak úgy hirtelen készítettem, amikor a még-nem-rootolt tab nem volt hajlandó kiírni a rám vonatkozó system log-ot (AIDE-t használtam külföldön, net nemigen volt). És a feladatát tökéletesen el is látta. Később univerzálissá - pontosabban thread-safe-é akartam tenni, csak megzavart, amiket olvastam: eredetileg is thread-safe volt
)))(((Most meg van egy nagy adathalmazom, amit a program szépen feldolgoz. Arra gondoltam, hogy nem fogom minden csip-csup hibáért leállítani az egész folyamatot, hanem szépen log-olja a hibákat, és csak a végén mondja meg, volt-e hibás (nem importálható) adat. Erre viszont pont kéznél volt ez - a logtól független - secunder log. Egyébként ez tök jól működik, abban nem voltam biztos, hogy minden körülmény között fogja-e ezt produkálni...)))
Hálás köszönet, nem rongálom tovább a kiírást...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Epic Games
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GTA VI
- Tőzsde és gazdaság
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)))