Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- MasterDeeJay: Intel Optane M10 mire lehet használni? Ötletek.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Óraátállítás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bAtt001
addikt
sziasztok
ott tartok az időjárásos alkalmazásomban hogy adatokat szerverről lekérem megjelenítem eddig ez működik alkalmazás indításra és gombnyomásra. na itt jön az a rész ami számomra még ismeretlen hogy háttérben mondjuk óránként hogy lehet elvégezni ezt a frissítést
alarm manager környékén nézelődtem de eléggé sok infót találtam egyszerre nem tudom mi kellene nekem legelőször és hogy működik ez az egész. milyen jogok kellenek manifestben, ki indítja el az időzítést, hogy hívom meg egy időzítéskor az adat lekérést és frissítést? van erre valami egyszerűbb leírás egy helyen?
vagy egyáltalán jó felé kezdem el nézelődni? előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fujifilm X
- Videó stream letöltése
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Tesla topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 15 87% Akku.Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 128GB 100% Akku. Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Lenovo Yoga Tab 3 Plus 3/32GB
- HP Probook 430 G6 (Intel Core i5-8265U, 13,3" FullHD) több darab, akár 19.990Ft
Üzleti előfizetők hirdetései
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- ASUS TUF A14 Gaming Notebook! Ryzen AI HX 370 / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
alarm manager környékén nézelődtem de eléggé sok infót találtam egyszerre nem tudom mi kellene nekem legelőször és hogy működik ez az egész. milyen jogok kellenek manifestben, ki indítja el az időzítést, hogy hívom meg egy időzítéskor az adat lekérést és frissítést? van erre valami egyszerűbb leírás egy helyen?