Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
coff1975
csendes tag
válasz
cidalain #73370 üzenetére
Köszi, a huewei-jel kapcsolatosan: szeretem ezt a márkát, telefonban is bizonyított, nekem is ilyen van. De a 10-ben irtó kicsinek tűnik az aksi.
A 8'-sal kapcsolatban : inkább ez a hua mint a len tab3? (nagyobb a hua akku)
Árérzékeny vagyok, vennék én drágábban is, ha tehetném. De amit veszek, valamennyire legyen jó /megalapozott. -
coff1975
csendes tag
Sziasztok,
tabletek között vacillálunk, illetve csak én. Először tanulásra, jegyzetek olvasására lenne- útközben is, ez a fő ok, mert erre az e-olvasóm nem alkalmas. Ez egy év, biztosan jegyzetelnék is, a szakdolgozatot nem gondolom, hogy ezen írnám :-D
Én a fejembe vettem, hogy elég a 8', férjem szerint legyen 10'.
Szerintem elég a wifis, legfeljebb, ha égetően szükséges megosztos a telefonról. Szerintem lehet, hogy jobb lenne sim-es, és vennék bele a telefonomhoz tartozó másik kártyát.
8-asból ajánljátok a Len tab3 a8-at, én sem találtam jobbat.
10-eknél megakadtam. Párom a len tab2 a10-30-at nézte, túl sok dolgot nem találtam magyarul, tegnap még a szemembe ötlött, hogy valakinek az asus z300m-et írtátok, ebből a wifisre néztem rá.
De ebben a méretben elakadtam. 60-ig melyeket ajánljátok?
S ha a tab kikerül a lakásból, utcai használatra, akkor méretben melyik az előnyösebb?
Egy törött 10-est fogdodok napok óta, persze klassz, hogy nagyobb, de az 500+grammal nehéz.Ja, ha már lerakom a kezemből, biztos lesz itthon olyan személy, aki felkapja játékra, YouTube - ra.
Köszönöm a segítséget! -
coff1975
csendes tag
Sziasztok, Lenovo TAB A10-70 (59-409037) van, sim kártyával, használtuk is már 3G-n 3 hete egy héten keresztül, azóta itthon wifivel. semmi gond nem volt vele. giga-megab. még van rajta, tartozás nincs rajta, mégsem indul most a net. kikapcsolás, újraindítás megvolt. A távolból próbálok segíteni a gyerekeknek. Van ötletetek? Köszi
-
coff1975
csendes tag
sziasztok, közelebb kerültünk a vásárláshoz, de igazából egy hétig azon tanakodtunk, hogy ne vegyünk-e 10"-osat?
1. Érdemes-e?, hiszen itt, olvasgatva a fórumot a legtöbben a 8-asat veszik (12 évesnek, net, játék stb.)
Ezen vacillálok még mindig, ebben az esetben Lenovo lenne, de sajnálom érte az összeget (tokkal-vonóval, hozzátartozókkal). Nem volt még tabletünk, így nem ismerem a max. életkorukat, hogy érdemesebb-e drágább nagyot venni. (a gyerek rá van indulva a kütyüre, mindegy neki a méret)2. A 8-asoknál Alcor és lenovo van versenyben, itt lett még ajánlva a Wayteq, amit mi nem annyira kedvelünk személyes okokból, de éppen ez az utolsó 3, preferálva a lenovo, de hallgatnék a jobb tanácsra:
Alcor Access O819M 16GB + 3G tablet
WayteQ xTAB-8X Quad GPS + 3G tablet
Lenovo TAB A8 (59-407773) 16GB Wifi+3G tablet3. én 3G-set szeretnék, ha már veszünk, de tényleg ezek az olcsóbb kategóriák is használhatók-e normálisan? (Természetesen nem egy nexus/ipad hasításra gondolok..)
köszi, s aztán rendelek, és nem kérdezek....
-
coff1975
csendes tag
Sziasztok, üdv!
Kisebb segítséget szeretnék kérni vásárlás kapcsán.
A tablet 12 éves fiúnak lenne elsősorban, főleg játékra, zenére, YT-videókra. De- szeretnénk 3G-st, mert olykor hasznát vennénk családilag is, ha ritkán elutazunk.Sok órát töltöttem a keresgetéssel, bevallom őszintén az alacsonyabb kategóriások között keresgéltem csak, sőt még azt sem tudtam eldönteni, hogy 8-as vagy 10"-os legyen. Melyik a jobb az elsődleges célra?
Végül most két kisebb maradt (de nem zártam még ki a 10-eset sem), de a sok értékek hasonlósága miatt megállt a tudományom. Valószínűleg samsungot vagy hasonló nevet vásárolnék, ha látnám értelmét vagy lenne most annyi kp-m, a prestigio márkát egyáltalán nem ismerem, lenovo notebook van itthon.
1. Prestigio MultiPad 4 Quantum 8 3G PMT5487_3G_D
2. Lenovo IdeaTab A8-50 A5500 16GB 59-407773Köszi a segítséget és az ötleteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hálózati / IP kamera
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Ipad Pro 12.9" 3. gen 256Gb Wifi+Cellular, space grey
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Samsung Galaxy S7 Plus 6/128GB Megkímét,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10 FE / TAB S11 (Ultra) - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- iPad Air (2014, 1. generáció)
- Focusrite Scarlett 2i2 2. gen. // Számla+Garancia //
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S24 FE Blue Stílusos erő, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest