- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti439
csendes tag
válasz
®abstract® #87118 üzenetére
A Samsungot egy éve vettük újonnan apámnak szóval csak ezekről tudok véleményt írni.
cidalain
Néztem a Xiaomi Pad 5-öt, de most nem fér bele a keretbe. Lehet, hogy inkább összegyűjtök arra, hogy ne érjen csalódás. -
peti439
csendes tag
válasz
®abstract® #87115 üzenetére
Kirin-ben Honor 8-am volt ami nem tablet, de erről van tapasztalatom. Örültem, hogy két év után lecseréltem. Egy nem nagy minőségű Unity játék szaggatott rajta, GTA se ment rendesen ami a HTC One M8-on gond nélkül futott. Apámnak van egy Samsung Galaxy Tab A 10.1 ( SM-T510 ) amit vissza kellett állítanom Android 10-re mert 11-en még a Youtube-ot se volt képes nagyon megnyitni annyira lassú lett.
-
-
-
peti439
csendes tag
Sziasztok!
Ipad Pro 11 2020 mellé keresnék valami hasonló Androidos tabletet. Megfelelő teljesítmény, sztereó hangzás és kijelző ami lényeges lenne. Leginkább Snapdragon procis tablet érdekelne mivel az Exynos-al meg a Huawei ( nem tudom a pontos nevét ) csak gondom volt. 50-100 ezer forintos kategóriában gondolkoztam. Mit tudnátok ajánlani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest