Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti439
csendes tag
válasz
®abstract®
üzenetére
A Samsungot egy éve vettük újonnan apámnak szóval csak ezekről tudok véleményt írni.
cidalain
Néztem a Xiaomi Pad 5-öt, de most nem fér bele a keretbe. Lehet, hogy inkább összegyűjtök arra, hogy ne érjen csalódás.
-
peti439
csendes tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Kirin-ben Honor 8-am volt ami nem tablet, de erről van tapasztalatom. Örültem, hogy két év után lecseréltem. Egy nem nagy minőségű Unity játék szaggatott rajta, GTA se ment rendesen ami a HTC One M8-on gond nélkül futott. Apámnak van egy Samsung Galaxy Tab A 10.1 ( SM-T510 ) amit vissza kellett állítanom Android 10-re mert 11-en még a Youtube-ot se volt képes nagyon megnyitni annyira lassú lett.
-
-
-
peti439
csendes tag
Sziasztok!
Ipad Pro 11 2020 mellé keresnék valami hasonló Androidos tabletet. Megfelelő teljesítmény, sztereó hangzás és kijelző ami lényeges lenne. Leginkább Snapdragon procis tablet érdekelne mivel az Exynos-al meg a Huawei ( nem tudom a pontos nevét ) csak gondom volt. 50-100 ezer forintos kategóriában gondolkoztam. Mit tudnátok ajánlani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Építő/felújító topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Autós topik
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S10 Lite X406 - Samsung Galaxy Tab S11 Ultra X930
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Samsung Galaxy Tab S9+ 12.4" 5G/LTE (SIM kártyás) 256/12G+S Pen, Mintha új lenne, garanciával, üzlet
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S7+ 5G
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Kötelező darab a karifa alá! Asus Tuf Lap!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX