- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
atroll01
újonc
Sziasztok!
Egy elég „speciális” kérdésben szeretném a segítségeteket kérni. Van egy tabletem, itthon vettem és elég gáz. Már többször vittem szervizbe, mindig más miatt, javították, de alkalmanként 2-3 hétig vártam rá, majd pár hónap múlva vihettem megint. A szerviz elutasította, hogy cserélné a tabot és lassan lejár a garancia, így ha elromlik, fizetős lenne a javítás (márpedig el fog romlani, ez 99%)
Szóval azt szeretném megkérdezni, hogy el lehet valahogy úgy rontani egy androidos tabletet, hogy a szervizben ne jöjjenek rá a szándékosságra? Teszem azt, direkt „téglázom” a gépet.
Úgy gondolom, hogy ha annyira elbarmolom, hogy még a download mód sem jön be, akkor nem nagyon tudnak vele mit kezdeni és ha az alaplapot kéne cserélni, akkor talán adnak egy csereutalványt.
Tudom, hogy nem a legtisztább megoldás, a másik járható út, hogy Fogyvédelem, Békéltető testület, ami idő és pénz, de még mindig nem érek semmit sem vele. Maradna a pereskedés.
A tab típusát egyelőre nem szeretném veletek megosztani (kitudja, hátha olvassa a bolt vagy szerviz)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Spórolós topik
- World of Tanks - MMO
- Hardcore café
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad Pro 11 3rd gen 128 Gb Wifi + Cellular Space Gray
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Önerő nélkül is. 1-16 hónap részletfizetés . Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest