Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlashBird
tag
Köszi a válaszokat, igen szét sem szedték, visszadobták hogy mivel "törés" nincs gari, írtam a Samsungnak is hivatalosabb e-mailt, abban is visszautasították a garanciát. Extreme-digitalban vettük egyébként Samsung s5e.. Samu szervízbe vittem a Westendbe.... Nem tudok mit tenni, nem kötöttem rá biztosítást mert úgy voltam vele vigyázok úgyis, volt előtte is tabletem kb 5 év után törtem meg amikor már nem figyeltem rá.
-
FlashBird
tag
Sziasztok! Tapasztalt már olyat valaki hogy Samsung tablet belülről megrepedt? Töltés után vettem észre hogy a kijelző elromlott és belül repedések vannak. A szervízes srác azt mondta elsőre hogy esélyesen az akku megdagadt kicsit és megrepesztette a kijelző belső felét, de persze a főnökével egyeztetve visszautasították a garanciális ügyintézést mivel "törés". Tört el hasonlóan valakinek a kijelzője, hőingástól, vagy ütődéstől hasonlóan? Mert nem ejtettem le, nem csaptuk oda, tokban tartottam, és szeretnék rájönni mi okozta..
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- EAFC 26
- Yettel topik
- Direct One (műholdas és online TV)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik
- PlayStation 5
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Projektor topic
- Bluetooth hangszórók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- DJI Osmo Pocket 3
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Dr.NX