Hirdetés
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- MárkaLánc
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
otoaak
tag
Sziasztok
Szeretnek tabletet venni ami szempont:
- 3G vagy usb-s mobilnet kompabilitas
- 10.1 vagy 9.7 kijelzo
- hdmi/usb megoldhato legyen
- android 3.0 (esetleg webos)Jelenleg ezek vannak a listamon (elol a leginkabb bejovos) de nem tudok donteni, augusztusba megyek usaba ott fogom megvenni (hasznalni) a legnagyobb problemama a mobilnet mert fuggetlent szeretnek es 3G-s verziot csak ipad 2-bol talaltam de ott meg kiesik egy csomo minden mas (flas, usb, hdmi stb.). Nem csoda ha az ipad-bol tobb fogy ha mas tabletben nincs 3g alapbol.
HP touchpad
asus transformer 10.1 (dokkoloval)
samsung galaxy tab 10.1Gondolom sok tapasztalat nincs ezekrol itthon egyenlore de mar az is nagy segitseg lenne ha valaki tudna mondani kint egy rendes ceget/boltot ahol ezek valamelyikebol 3g-s verzio is beszerezheto. (nem igazan ismerem a kinti boltokat best buy, target, radio shack van a kornyeken azokat neztem eddig.)
Notebookos otleteket mellozzetek legyszives, en tabletet szeretnek, az ar nem elsodleges szempont.
Elore is koszi a segitseget.
SG Note Pro P900
-
otoaak
tag
válasz 4marul4 #5604 üzenetére
Kb. 800 dollart tudok raszanni de ha nem muszaj nem akarom a teljes osszeget elkolteni. Az ipad-es kiegeszitokkel en is tisztaban vagyok de nekem kell a flash a netezeshez. Mivel sokat fogok utazni ezert elsosorban ebben kellene a tarsam legyen a tablet. Minel egyszerubben es kevesebb kiegeszitovel tudom hasznalni annal jobb. Elsosorban utazas kozben barhol egyszerubb munkara es tanulasra fogom hasznalni + zene hallgatas filmnezesre. A lenyeg a mobilitas, nem akarok nagy taskaval + toltovel kiegeszitokkel rohangalni az a lenyeg, hogy ahol eppen megallok tudjam hasznalni es max 1 kabel kelljen hozza ami meg zsebben elfer. Lenyegeben a notebookomat szeretnem lecserelni ami tudasban sokkal tobbet kinal mint amire szuksegem van de mobilitasban uzemidoben meg sokkal kevesebbet mint amit elvarnek.
SG Note Pro P900
-
otoaak
tag
Vettem egy galaxy tab 10.1-et valaki tud ra olyan alkalmazast amivel az otthoni nas-rol tudok vele zeneket ill. filmeket lejatszani ?
SG Note Pro P900
-
otoaak
tag
Sziasztok
10 colos tabletet szeretnék a szüleimnek, főleg egyszerűbb játékra + film max. 55k HUF. Nyílván nem kell erőmű de ne akadozzon. Még a héten szeretném megvenni ezért távol kelet nem játszik de eMAG stb. igen. Jó lehet kisebb is de 8 col alá nem mennék és legalább 16gb háttértár.
Köszi
SG Note Pro P900
-
otoaak
tag
Köszi mindenkinek.
SG Note Pro P900
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bestbuy játékok
- Projektor topic
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest