- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy a legmegfelelőbb topicban vagyok-e, ha nem küldjetek el.
A problémám a következő: Van a családban 2 db lenovo tab4 7, 1/8-as verzió. A baj az, hogy elég hamar használhatatlanná válik, gondolom az 1 gb ram miatt. Gyakorlatilag a menü is alig működik, reakcióidő is borzasztó.
Az lenne a kérdésem, hogy van rá megoldás, hogy másik oprendszert vagy inkább másik android verziót tegyek rá (a play miatt az kell)? Kizárólag a gyerekek használják, természetesen játékra, de semmi komoly erőt igénylő game nincs. Bár még nem csináltam ilyet, de minden megoldás érdekel, gari már nincs rájuk, szóval lehet rajta próbálkozni.Köszönöm a segítséget!
-
Flowtation
őstag
(#75924) pjen
(#75925) cidalain
(#75929) jFox
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Közben olvastam én is erről a kártya formázása belső tárhelynek dologról, utánanézek és ha lehet megoldom így.Tudom jobb lett volna a nagyobb tárhelyes, de Tnél ez volt és meglévő előfizu mellé 8k-ért gyereknek játékra nekem bőven megteszi.
További szép napot!
-
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Jobb topicot nem találtam, ha nem illik ide a kérdésem, elnézést. Vettünk a gyerekeknek egy Lenovo tab 7 essential készüléket. Nem nagy szám, de nekik megteszi. Előre vettem hozzá egy kingston 16 gb os microsd-t, hogy legyen hely.
Ment is szépen, de mára azt írja a készülék, hogy teljesen tele a belső tárhely, annak ellenére, hogy amiket letöltöttem, az sd kártyán vannak. Az alap rendszer 4 Gb, már átnéztem a tárhelyet, cache törölve, képek, zenék nincsenek, csak játékok, de azok az sd-n.Azt szeretném kérdezni, hogy
1. ha gyári visszaállítást csinálok az segít-e illetve megmarad az sd tartalom?
2. Azt nem lehet megoldani, hogy az sd kártya is belső tárhely legyen? Direkt ehhez vettük, szal nem akarom én pcben, másban használni.
3. Alap programokból mi törölhető? Rendszerprogikból esetleg?
Egyéb más mi jöhet még szóba?Köszönöm a segítséget!
-
Flowtation
őstag
Köszönöm mindenkinek a segítséget, maradok akkor a telekomos tabletnél!
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Tabletet keresnék kizárólag gyerekeknek, kevés játékhoz. Átnéztem az összefoglalót, az abban javasolt concorde prime már sajnos sehol nem kapható. Esetleg van valami alternatíva max 20 eFt-ig? Tényleg csak játékhoz kell, de azok sem a legújabbak. Ilyen talking tom, meg hasonló marhaságok.
Ha szolgáltatósat nézek, akkor azt csak valamilyen havidíjas csomaggal vehetem? Mert van egy tabletünk a telekomtól, hűségidő hosszabításkor vettük részletre, ott nem volt ilyen, csak a készülék. Ha ez megoldható, így is jó lenne.Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 8. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi + Cellular / Garancia!
- Apple iPad mini 7 2024 128GB a17 PRO Tablet!
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest