Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
En a myaudiot kezelem fentartassal,voltmtoluk tabletem,na szervizt utolerni maga volt a remalom,az csak hab a tortan hogy a tabletjuk 160 nap alatt kb 60 toltott szervizben,elerni nem lehetett oket,emailre csesztek valaszolni,a vegen nagy nehezen csereutalvany lett es vettem egy galaxy 2 10.1 et ,ez legalabb jo....ja media markt ....de meseltek ott az ugyfelszolgalatosok hogy az 50 nap 1 szervizelesre az se ritka...az overmaxot mint alternativat javasoltam a myaudio helyett. A nevuk valahogy rossz emlekeket ebreszt bennem ....

-
-
tvamos
nagyúr
Vannak emberek, akik ezzel a nem tul acelos hardware-rel szerelt telefont vidaman hasznalnak, es elegedettek vele. (Sot, dual simes telefont.) Felbontasban ez sem sokkal tobb, mint egy telefon, ergo meg lehet vele lenni, szerintem. 3D-s jatekok viszont nem hiszem, hogy repulnek rajta. (Szerintem sok el sem indul...)
-
tjb007
nagyúr
50e forintért ott van még a "kicsit" komolyabb belsővel és jobb kijelzővel a szintén 3G -s MyAudio 708AG. A megnembízhatóságáról nem tudok nyilatkozni, érdemes utánaolvasni/utánakérdezni: [link]
Ebben az ársávban amúgy nem nagyon van 3G -s tablet, ami van azzal is kompromisszumot kell kötni.
-
Oldman2
nagyúr
A szokásos "nehogymártökéleteslegyen" tablet, végre egy 3G képes, ráadásul dual SIM (de mire megy vele bárki?), ellenben csak 4GB belső háttértár...
Én nem venném meg, ennyiért kapsz jobbat is (ha nem létkérdés a 3G támogatás).
De ha ez nagyon tetszik, akkor már +5e -ért a 16GB-ost vedd.
Ja, ahogy már írták is, a Bluetooth, az FM Rádió és a GPS is jó pont (ha szükséged van mindezekre)!
-
tjb007
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- E-book olvasók
- BestBuy ruhás topik
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Poco F7 – bajnokesélyes
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX