- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
NeBeLa #71067 üzenetére
Szia, nekem ilyen van. Komolyabb játékokat nem futtattam rajta, csak egyszerűbbeket, pl. Jewels, Pasziánsz, stb. Ezek jól futnak. Videók is jól mennek, a hangja meg az tökéletes - Dolby® Atmos™, kijelzője szép, akku idő meg nagyon jó - 6200 mAh.
Szóval én nem bántam meg, az 1 Gb RAM miatt nem egy sebesség baajnok, de ez csak a mx kissé lomhább indulásban tapasztalom, ha már megy pl. egy játék közben már gördülékeny.
Mellesleg külsőre szerintem az egyik legjobb tablet, mind a kitámasztó, ami egyben az akku is, mind a forgatható kamera igen innovatív. Szóval igen egyedi a külseje, eddig mindenki nagyon megnézte és elismerően néztek rá. A legelegánsabb tablet, nagyon eltalálták a formáját, külsejét, egyszóval nagyon szép.
Tokot macerás rá venni a kialakítása miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- iPad Air 13" 2025 256GB WiFi M3 Asztroszürke (normál üveg) - MAKULÁTLAN - 3 ÉV GARI
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- iPad Air (2014, 1. generáció)
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest