- Argos: Szeretem az ecetfát
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
sasa134 #81312 üzenetére
jósok nem vagyunk, passz.
de nem gondolnám hogy az S5E-re ne lehetne számítani legalább 3-4 éves időtávon. nem hiszem hogy jönne ki olyan gép, ami alig drágább, cserébe még időtállóbb.
alapjában véve nagyon hasonló a két gép, csak az S6-ban nagyon erős soc van, az S5E-ben meg nem annyira erős, de a többi tablethez viszonyítva erős ez is. kijelző ugyanaz, akku ugyanaz, S6-ban ott az S-Pen még pluszban, 4 hangszóró mindegyikben, alu ház mindegyiknek. ha az S6 drága, akkor teljesen jó választás az S5E neked. azért mert jelentősen olcsóbb, nem jelenti azt hogy ez gagyi. csúcsategóriás gép ez is, csak a márkán belül van egy sokkal jobb. szerintem ennyi. -
gyurasz
tag
válasz
sasa134 #59154 üzenetére
Nekem egy Asus memo pad 10 (Me103K) van és a fenti célokra tökéletesen alkalmas.
(A célokat tekintve ebben az árkategóriában már nem lőhetsz nagyon mellé).Teljesítményben jobb egy kicsit az Asus (Snapdragon 600 vs mediatek 8127), viszont nagyobb kamera (5 MP vs 2MP és kicsivel nagyobb teljesítményű akksi jár az Acerhez (amivel nehezebb is).
Egyéb paramétereikben nagyon hasonlóak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Akvarisztika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest