Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
rb26dett
aktív tag
válasz
N.Zola89
üzenetére
Szia! tegnap hoztam haza a boltból a kicsikét, és igen egyetlen negatívuma van, az hogy szörnyen halk... Fülessel teljesen rendbe van a dolog, de a telefonom 3x akkora hangerőt tol 1 hangszórón nem kettőn, egyébként marha jó cucc! igényes kialakítás szép a képe, adnak hozzá frankó tokot meg mindent de ez a hangerő ez kiábrándító, tehát egy skypolást nem tudtam füles nélkül megtenni,amihez a kamerája is szerintem teljesen jó, a túloldalról remekül hallottak, tehát ez is rendbe van a géppel, csak a hangerő nem az igazi...
Ettől eltekintve szerintem nagyon is ajánlható cucc! (persze ennek tudatában, ja és nem beszélve a 2 ÉV gariról! ) -
rb26dett
aktív tag
válasz
b0bcat
üzenetére
Isten igazából netezés lenne az elsődleges célja, a mali 400 gpu pedig elég jól muzsikál a Galaxy SII-esemben, de ugye abba a proci is 2 magos...
Ami a lényeg lenne hogy ez nagy méretű, ha netezni kényelmesen lehet vele akkor jó, csak úgy nem akarok mellé lőni vele hogy netezni is fényéveket kelljen várni rá míg betölt vagy ilyesmi...
-
rb26dett
aktív tag
Sziasztok! Tablet vásárlásán agyalok, és szeretném a véleményeteket kérni hogy megéri-e a következő tablet az árát, illetve ebben az árkategóriában van-e valami jobb alternatíva.
Navon platinum 10Nem tudom hogy az 1 mag mennyire elegendő...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Gaming notebook topik
- Lexus, Toyota topik
- Battlefield 6
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Mazda topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Fájhat Elon feje: mindjárt kész a Starlink-rivális
- Titkos Aluminiumot tervez a Google a PC-khez
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 12 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Dr.NX