Hirdetés
- Jack Hunter: Aqua webáruház, soha többet.
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
XDModesty
üzenetére
A családban van 7" Aurora és 9,7" ConCorde is. A 7" belefér az öltöny zsebébe és fele annyi a súlya
. Én a 7"-t használom, minden gond nélkül olvasásra, filmnézésre, böngészésre, kevés játékra - engem nem zavaró kompromisszumokkal, pld. újságolvasáskor (vagy pdf) mindenképpen húzogatni és/vagy nagyítgatni kell.
Nagyon egyéni megfontolások és szubjektív okok döntenek, mindenkinek érdemes kézbe venni mindkettőt, mielőtt határoz. Pl. én nem vennék 7" 800xnemtudommennyi felbontásút. Egyéni szoc. problémám. Otthon szívesebben használnám a 9,7"-t ugyanezekre.
Úgyhogy a vélményem:
Uff.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S9+ 12.4" 5G/LTE (SIM kártyás) 256/12G+S Pen, Mintha új lenne, garanciával, üzlet
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S10 Lite X406 - Samsung Galaxy Tab S11 Ultra X930
- iPad 8th. 32GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4627
- Eladó Microsoft Surface Pro 9 i7 16GB ram 2TB ssd + Microsoft Surface Dock 2
- Ipad Mini (1.gen) 32GB Wifi+Cellular , üzletből, Garanciával
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Most
. Én a 7"-t használom, minden gond nélkül olvasásra, filmnézésre, böngészésre, kevés játékra - engem nem zavaró kompromisszumokkal, pld. újságolvasáskor (vagy pdf) mindenképpen húzogatni és/vagy nagyítgatni kell.
Uff.

Dr.NX