- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
mutyi
senior tag
Én egy éve még úgy gondolkodtam, hogy mi a francnak tablet, jó-jó,de igazából semmi értelme, csak egy luxus cikk. Az útóbbi időben meg azt vettem észre, hogy ok, meg vagyok nélküle,de egyre inkább jó lenne egy ilyen cucc, mert változás van az életemben és egy bizonyos űrt pótolni tudna. Ki a francnak van kedve egy 5 éves 15,4es notit megával cipelnie a vonaton pl, ráadásul ki sem bír egy filmet sem. Okostelefonom még nincs, ha lenne egy Galaxy SII vagy egy Iphone 4 pl, akkor lehet nem akarnék tabletet,mert azon is meg tudok nézni egy filmet, tudok netezni és játszani,de így most jó lenne egy időnként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- VGA kibeszélő offtopik
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- Milyen egeret válasszak?
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Robotporszívók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest