- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
nextman
aktív tag
válasz
poirot #58897 üzenetére
Elvileg nem kell bezarni, azert nem is zarja be.
De altalaban ha a kozepso gombot hosszan nyomod, megjelenik a futo programok listaja, ahonnan kihuzhatod. Na most ezek a programok ilyenkor igazabol nem futnak, cpu-t nem kapnak, csak valamennyi memoriat. Mintha le lennenek fagyasztva a melyhutoben. -
poirot
őstag
válasz
poirot #58894 üzenetére
Kéretik nem nevetni...
Windows-on "nőttem fel", hogy lehet bezárni egy programot itt az android rendszeren? A HOME gombbal az alap képernyőre ugrok, viszont, gondolom a háttérben továbbra is nyitva van az adott program. Az már néztem, hogy a beállításoknál a kényszerített leállítás van, viszont elég macerás minden esetben, és nem minden proginál találok kilépést. Van erre esetleg valami segéd progi van? Vagy valami biztos billentyű megoldás? Köszi a választ.
-
tjb007
nagyúr
válasz
poirot #58712 üzenetére
A felhasználási terület miatt nem éppen a mindegy kategória.
Létezek alternatívák, a Microsoft is kiadta már Androidra a Word, Excel és PowerPoint alkalmazásokat, amik elég jónak mondhatók, de a működésük nem annyira gördülékeny mint PC-n.
Azt javaslom, hogy vásárlás előtt, ha van rá lehetőséged próbáld ki, hogy milyenek is ezek az alkalmazások, hogy is futnak Androidon, és ha megfelel, akkor "beleugorhatsz" egy LG G Pad 10.1-be.
A Windowsosokkal biztosan nem lesz gond, azoknál csak a kijelező mérete lehet kizáró ok, mert itthon ennyi pénzért 8 hüvelyknél nagyobb kijelzőt nem nagyon fogsz kapni (lehet kapni 1/16GB-os 9 hüvelykeseket is, de azokkal nem érdemes foglalkozni), hacsak nem vállalsz be egy használtat.(#58713) zozika2
Teszt: [link]
Ugyanez a helyzet azzal is, ráadásul az az ASUS jobb választás lenne.(#58715) ot93
LG G Pad 7.0
(#58716) keszo
Elméletben semmi akadálya, működni kellene, a gyakorlat viszont nem biztos, hogy ezt fogja alátámasztani.
(#58718) atis1224
Nem lehet.
(#58719) Kilmar
Kezdetnek egy gyári állapotra való visszaállítást csinálj, plusz kapcsold ki az animációkat is.
-
taip
senior tag
válasz
poirot #58712 üzenetére
Annyiért nem nagyon van Windows-os tab itthonról, max. a Prestigio-t lehet megnézni. Külföldet nem tudom.
Androidosból van választék, csak nem tudom, mit jelent neked a "kompromisszumok nélküli megjelenítés". Az androidra elérhető Office alkalmazások mindegyike valamilyen tekintetben kompromisszum. Kérdés, mennyire bonyolult Office doksikat akarsz kezelni. Lehet, hogy először ki kellene próbálni egy tetszőleges Android eszközön.
zozika2: Abban is x86-os Intel Atom van.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
poirot #34363 üzenetére
Ha tényleg csak olvasni akarsz, akkor miért nem eBookot veszel? Az xBook-60w tudja mindazt amit kell. Ha sötétben olvasnál, akkor GlowLight-os eBookot kell venni.
A TFT/IPS kijelzőkön igazából nagyon nem kényelmes sokat olvasni. Nappal, ha süti a nap, akkor nehezen olvasható, éjszaka meg még legkisebb fényerőn is túl világos (utóbbival én is így vagyok az iPad Minivel).
És akkor ugye másik az akkumulátor időben érezhető óriási különbség!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest