- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
ot93
senior tag
válasz
tjb007 #58720 üzenetére
Köszi a választ! Még lenne olyan kérdésem, hogy most nézegettem az Asus Memo Pad 7-et (ME176CX), amit most pár ezerrel olcsóbban adnak iponnál... Megérné inkább azt venni? Igazából LG-t amit ajánlottál meg ezt néztem ki és nem tudok dönteni... :-)
Asus mellett szól hogy valamiért jobban tetszik :-), elméletileg erősebb, ezt tudnám venni helyben is viszont az lg-ben van infralámpa (távirányító funkció), jobb kamera, rezgőmotor, viszont neten kéne rendelni ami garancia szempontjából nem tudom mennyire hátrány. Továbbá az Asus-ról valami üzemidő problémát olvastam, de állítólag már javították frissítéssel. Fényerőre gazából mindegyikre azt írták, hogy napsütésben már nem éppen jó, de hát valami kompromisszumot kell kötni ezen az árszinten :-)LG Iponnál kiszállítással ~40.500, PCX-nél meg csak 1 évet adnak rá, e-digitalban már csak fehér van, mediamarkt meg valahogy nem szimpatikus :-/
Asus Iponnál 38.500 kiszállítással (IPON garanciával), PCX-nél ~ 39.500 kiszállítással, E-digitalnál ~37.000 + tok
Tekintve, hogy nem vagyok jártas a tabletek között és ezen boltok közül csak a pcx-el volt dolgom (garancia), így segíthetnétek, hogy melyik boltot ill. tabletet válasszam....
Előre is nagyon köszönöm, bocsánat, hogy ilyen hosszú voltam...
-
Kilmar
újonc
-
poirot
őstag
válasz
tjb007 #58720 üzenetére
Köszönöm a választ.
Mint az elöző, hozzászólásomban írtam, hogy csak megjelenítésre akarok tabletet, vagyis pdf, rtf, doc, xls file-ok olvasására. A válaszodból, viszont nem tudom egyértelműen kivenni, hogy a szerkesztésre is gondolsz, vagy csak a megjelenítés/kompatibilitásra is, és már az sem olyan gördülékeny, mint windowsos tableteknél.
Nekem csak az olvasás kell, semmi más. Ezt tudja-e teljesíteni az Android rendszer minden trükközés nélkül.
Ez a kérdésem.
Bocs az értetlenkedésért, de tisztázni szeretném, mielőtt "mellé nyulnék" a vásárlással.
Köszönöm a válaszod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Androidos tablet topic
- War Thunder - MMO Combat Game
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest