- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
csikosdapro #85630 üzenetére
Nézd meg külföldről mennyi lenne a kijelző, csak ne felejtsd el rátenni az áfát az árra, mert az mindenképp rá fog jönni. Esetleg Emagon nézz körbe, ott szoktam látni kijelzőket telóhoz, tabhoz.
Ha a kijelző magában sokkal olcsóbb, akkor azt bármelyik GSM szervíz berakja neked egy tizesért. Kb fele annyiból megúszható, mint amit a szerviz mondott. Ha magad cseréled (vagy ismerős egy tábla csokiért), akkor meg még jobban jársz. -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
csikosdapro #85630 üzenetére
Ne vegyél 2 GB RAM-osat, csúnya visszelépés lenne 3 GB-ról.
-
cidalain
veterán
válasz
csikosdapro #81097 üzenetére
Huawei Mediapad T5, van sima wifis, és van belőle LTE is.
Ez androidos, a célnak szerintem remekül megfelel. Most 62 körül van a wifi, de 68-ért már az LTE verzió is megvan. Ebben FullHD kijelző, és 3 GB ram van. Ami olcsóbb az kijelzőben, ramban is gyengébb. Nem érdemes lejjebb adni, hisz az ára ennek is a kereted alatt van.(#81096) kalapacsolok
Én is azzal kezdtem, hogy elképzelhető hogy nincs elég áram a kamerához.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged