- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Luissimo #3446 üzenetére
Gyakorlatilag mennyit olvastál ilyenen?
Magam PDA-n /Asus MyPal 626/ elolvastam egy teljes Terry Goodkind sorozatot, /33 kötet/ + a Katedrálist Ken Follettől, hogy csak a terjedelmesebbeket említsem....
Tableten sokkal jobb olvasni, mivel sokkal nagyobb a kijelző... A Haipad M701-en is jó volt, a Galaxy Taben pedig gyakorlatilag jobb mint a papíralapú anyagok olvasása... Tudom, miről beszélek, nyomtatva már egy kisebb könyvtárat elolvastam, heti két könyvet számolhatok legalább 30 évig /1500 kötet/ volt amikor tíz is volt hetente, lehet, hogy néha egy sem... /ez nemigen fordult elő.../ és akkor egyáltalán nem túloztam.... ennél biztosan több volt, ennyiben még a többször elolvasott címek csak egyszer lesznek benne....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest