Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
intelMMX
senior tag
válasz sonaj0203 #66325 üzenetére
Én inkább azt javasolnám, hogy a navont kerüld el jó messziről.
Lenovo szerintem is megbízható dolog. Esetleg olcsóbbak közül Alcor. Van normális support és letölthető firmware ami azért stabil is. (D714i-vel van tapasztalatom, azt merem ajánlani, igaz nem árt frissebb firmware-el használni) -
seniman
veterán
válasz sonaj0203 #66325 üzenetére
Te is szülinapra keresgélsz? Nekem a Lenovo A7-10-et ajánlották ebben a méretben
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
tjb007
nagyúr
válasz sonaj0203 #38803 üzenetére
Ha nem tudod letölteni, akkor a hiba nálad keresendő.
Próbálkozz újra: [link]"Van olyan app amivel a tableten lévőalkalmazásokat le tudom menteni, hogy frissítés után vissza telepítsem?"
Igen, léteznek ilyen alkalmazások. Amit általában ajánlani szoktak, az a Titanium Backup, ami rootolt rendszert igényel.
(#38804) Bálint85
Azokba lehet SIM kártyát helyezni, amik (nem meglepő módon) rendelkeznek SIM foglalattal. Az ilyen modellek nevében szerepel általában a 3G jelölés, szóval könnyű megtalálni őket.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz sonaj0203 #38255 üzenetére
Az van, hogy a posta 2000 ft értékű irodai kelléket szállított ki, ha volna is törékeny megjelölés, egy tablet esetében mosnák a kezüket. Ahogyan a kínai hozzáállást ismerem, valószínűleg a Pandawill is mossa kezeit majd, hogy ők egyben küldték el (persze ne legyen így, de erre van nagy esély).
Ez azt jelenti, hogy nagyjából úgy kidobtad a pénzt.
Esetleg belehet próbálkozni a PayPalon azzal hogy vissza kéred a pénzed azzal, hogy törött terméket küldtek, de ez is hosszú, időigényes és nem biztos, hogy sikerrel jársz.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
this is life
Ármester
válasz sonaj0203 #38239 üzenetére
a 2 magos brand azt jelenti , hogy kinaban legyártjak itthon vagy akárhol adnak neki egy nevet pl concorde,prestigio ...stb a lényeg inkább a 2 magon lenne, az 1 magosok kissé docogosek, flashel meg végképp.
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
syberia
veterán
válasz sonaj0203 #38239 üzenetére
+1 nagyon hasonlóan gondolkozunk ebben
Szeretek részletesen tájékozódni egy termékről vásárlás előtt, ha sok pozitív vélemény van róla, az általában megerősít, de van hogy 1 negatív dolog eltántorít tőle...eddig a Koobe S7 Easy-ről még nem olvastam ilyet, de feltétlen szóljon aki tud ilyet!
(#38235) tjb007 ilyet csak akkor vennék ha megszűnne az intern
yet Viszont mazohistáknak különösen ajánlott vétel[ Szerkesztve ]
https://howbad.info/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Crypto Trade
- Futás, futópályák
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- Garanciális M1, Apple iPad Pro 12,9 huvelykes (2021-es, 5. generációs) Wi-Fi + Cellular, 256 GB.
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest