- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
Speedy86 #43914 üzenetére
Nekem a boltban mondta a srác. Ott még 6db volt, a pesti oldalon nem emlékszem hogy 9 vagy 19-et mondott-e.
Nyilvánvalóan a dizájnt kell megfizetni főként a kütyünél. Nagyon szép amikor álldogál a szekrényen mint egy kistévéA fejhallgató csatlakozó elég negatív helyen van, a hengeres rész oldalán, ahol fogja az ember. Ha be van dugva a füles, nem kényelmes fogni. Ez például egy nagy mínusz pont., és a hangerő gomb is mehetett volna 2-3 cm-el feljebb, a kamera és a fényérzékelő pedig a hosszabb oldal közepére mert így logikátlan és nem is a legjobb. ( mivela cég is fektetett módra tervezte, nem tudom a kamera miért oldalt van
)
Azért sokszor nem értem a tervezőket, hogy készítenek valamit, és egyszerűen olyan hibákat ejtenek mintha ők nem vették volna kézbe a saját terveiket. ( anno azért nem vettünk samut mert a csarlakozók elhelyezése nagyon nem tetszett)
Csak hogy ne csak jókat írjak, mielőtt valaki megvádol hogy a lenovo fizetett ügynöke vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Delta Force (2024)
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Projektor topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- Apple Ipad 4 - GSM - Cellular - Silver
- iPad Pro M1 256 GB + Apple Pencil 2 + Magic Keyboard
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Apple Magic Keyboard iPad Air 13" (M3) - HU - fehér
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest