- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
Kérdezem még egyszer, mert nem sok választ kaptam...
Androidos tableten érdemes virus keresőt használni? Ha igen melyik a leginkább jobb??? -
krx21
nagyúr
Tapasztalat adroidos felhasználók! Nekem egy Sony tablet Z2-öm van, melyet kizárólag netes tartalom fogyasztására használok... A kérdésem az lenne, hogy érdemes valamilyen vírus védő szoftvert rá tenni?
Amennyiben igen, melyiket? Egyáltalán van vírus veszély android alatt?
Illetve kérdezem még, hogy melyik a legjobb böngésző egy ilyen tabletre? Chrome? Opera? -
krx21
nagyúr
válasz
Thunderzolee #70901 üzenetére
Samsung bemutató darab, tovább értékesítésre nem kerülhet. Valahol sokat ment egy képernyővel és beégett...
Az illető akitől vetted, mit válaszol a kérdésedre?
-
krx21
nagyúr
Sziasztok.
A legjobb kb.10"-os tablet érdekelne. A kinézettem a Sony Z4 lenne, de úgy nézki, hogy a Sony kilép tablet üzletből és gondolom ez nem jó a supportnak, valamint már nem is nagyon kapni..
Kérdésém, mit válasszak helyette?
Amit eddig néztem: SAMSUNG Galaxy Tab S2 VE 9.7 fekete tablet Wifi + LTE (SM-T819)
Ez miben más a T815-től?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest