- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Rhino666 #94557 üzenetére
Köszi a segítséget Neked is, érdeklődtem az Ali topikban.
Topikgazda válasza:
"156 USD, ami ~ 198 $ bruttó, max ennyi lehet a kiírt ár.
Rosszul tudod, mert áfát azt mindig fizetni kell, csak az említett határig az AliExpress szedi be, ez még az összeghatár felett is 0% vám tételű, így vámot sem kell fizetni.
Ha Kínából jön akkor azért problémás a garancia érvényesítése ha gond lenne vele."Tehát elvileg nincsen semmi plusz költség nekem, mert az Ali megfizeti, a garancia kétséges, de ezzel tisztában voltam.
Meglátom, hogy hétfőn mennyiért lehet elhozni, ha nagyon kedvező az ár, lecsapok rá, ha nem, akkor marad az Amazon. Ott van garanciám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Ipad mini 7 (A17Pro CHIP/Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest