Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• cidalain

veterán

válasz vence #93404 üzenetére

(az ethernet úgy jött ide, hogy arról pont volt szó, hogy úgy megy a madzagos net, mondjuk egy router felől)

Az OTG kábel azt jelenti, hogy a ráaggatott eszköznek a tablet/teló biztosítja a tápot, ergó küldjön kofele áramot, különben nem megy az izé (pl pendrive).
    Jelen esetben irreleváns az OTG, mindkét eszköz saját tápellátással megy, csak adatforgalom van a madzagon.

A tabomon van USB internetmegosztás opció, amikor rádugok egy másik készüléket, lehet választani a szokott helyen (csak töltés, MTP fájlátvitel, stb, és ez netmegosztós cucc).
    De a tabomon nincs mobilnet, és megosztani csak azt lehet.
    A telómon meg nincs ilyen USB netmegosztós opció kimondottan. A hálózati beállítások alatt van "USB megosztás" almenü, de ez nem sugall netmegoszást. Nem is megy. Oké a telóm régi, Android 8. Ez is lehet alapvetően gond nálam.

Update. Kipróbáltam asszonypajti telójával, annak is van USB netmegosztása. Benyomtam elvileg ok. De a fogadó tabnál nincs net. Nem találtam itt USB-n való fogadásra utaló beállítást. Lehet, hogy az Android eszközök csak adni képesek így venni nem?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés