Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
Graphics
üzenetére
Viccből mondom, nehogy sértésnek vedd...de szerintem igyál még egy kávét
Őszintén köszönöm, hogy segíteni próbálsz,
De nem dokkolót keresek, ezekből használtam már jó pár típust, van kialakult véleményem melyiket érdemes...
Engem az érdekelt, ha kifejezetten Fortniteozni szeretnénk a Xiaomi pad6 8/256-al, illetve mellette tartalomfogyasztásra használni egy nagyobb képernyőn, akkor vajon erre alkalmas e a késleltés fényében egy megfelelő minőségű dokkoloval egy 1080p monitorra kiakasztva!?
Nem akarnék feleslegesen 130-150.000.- Ft környékén kiadni érte, ha nem felel meg a kifejezett céljaimnak
Mert Office-ra filmezni simán belefér minimális késés,,illetve officenál böngészésnél stb, észre sem vesszük szinte..
De egy játéknál azért zavaró tud lenni....Nem "vérgamerkedésről" beszélek, hiszen Bt xbox kontrollerrel játszik most is a gyerek stb...szóval nem arról van szó hogy ne férne bele egy kis "rugalmasság"...CSak kérdés hogy a valóságban mit mutat a képernyő tükrözés...Közben találtam már egy másik videót, amiben PS2 emulátorral használják, és elég bíztatónak tűnik a késleltetés

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kutya topik
- Battlefield 6
- Kuponkunyeráló
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic Toughbook CF-33- Ütésálló tablet - I5 7200u - Több darab
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Apple iPhone 17 Air 256,Új, Bontatlan,36 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX