Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
rothfb
üzenetére
Az nem a legjobb választás szerintem. Legalábbis ár-érték arányban, mert én ezt most 90-ért látom a legolcsóbban. 70 körül lenne reális szerintem ez a tablet. Ezzel szemben a Huawei T5 LTE verzióját már 68-ért megkapod, és összességében szerintem jobb a Lenovo P10-nél, és ugye 22 ezressel olcsóbb.
Huaweiben a soc szerintem kicsit jobb mint a Snapi 450, a Huawei tudja a dual band wifit is, Lenovo meg csak a 2.4 GHz-et. Oké az akku a Lenovoban nagyobb, és abban 4 GB ram van. De e kettő dolog, és amiben meg gyengébb, mint a huawei abszolút nem ér plusz 22 ezer forintot, ha meg nem akciós akkor meg 100 fölött van, annyit pláne nem ér. Nagyon túl van árazva, na ez a lényeg. Ettől még meg lehet venni, csak az a pénz nem túl optimális elkötése lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy S9 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPad Pro M1 12.9" 256GB Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4633
- Surface GO 1, 2, 3 - PRO 8, 9,10, 11, X Magyar Világító Billentyűzet
- Samsung Galaxy Tab S9+ 12.4" 5G/LTE (SIM kártyás) 256/12G+S Pen, Mintha új lenne, garanciával, üzlet
- reMarkable 2
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Dr.NX