- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
volandy #80306 üzenetére
Kulfoldi boltnak számít. Nem hivatalos magyarországi beszerzes. Huawei magyar szervizben szerintem elhajtanak, bolttal kell meccselni a garit.
(#80305) fordjee
Most meg nagy mazlid van, mert nekem Mi Pad 4 van itthon, igy tudok rola meselni.
Az enyem 8-as 3/32 GB wifi only. En tok elegedett vagyok vele, de van par aprosag ami miatt nem biztos hogy mindenkinek instant get.
Kapasbol a sw. A global kinai egy takolmany, nincs frissites ra. Igy kezdesnek sw feissitessel kell kezdeni, es feltenni egy ertelmes xiaomi.eu romot. (China verzios gepen bootloadert kell nyitni, ami hetekben merheto ido, addig lehet hasznalni a kinai belpiacos romot). Nincs GPS a wifi onlyban. Nem tud rezegni. Az LTE nem tudja a B20-at, de legalabb a GPS-t igen. Gep amugy jo, uzemido oke, ero rendben van (bar en nem jatszok, csak tartalomfogysztok). Tudja a duplakoppos ebresztest (sok xiaomi telo nem tudja, es ez sokaknak hatrany). Jo az ara, most mar kuponnal a 4/64 GB verzios 8" wifi only is megvan 180 dolcsiert. Az itthoni shopbol elvileg 2 ev garival lehet megvenni, de itthon nem 180 dolcsi az ara, hanem 85 ezres (90 az LTE)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- iPad Pro 11 gen 2 + magic keyboard magyar makulátlan új állapot
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest