- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
phoenix1989 #80048 üzenetére
Én helyedben lecserélném az S4-re... Van egy Octa Core Galaxy Tab A 10" tabom (az lte verzió) és most tartok vele kb 350 töltésnél és ha hiszed ha nem az akku még mindig tip top állapotban van, nagyon jól bírja. A másik meg az, hogy nem lagol, minden nagyon stabilan és akadás mentesen fut rajta, szóval nagyon megbízható... Drónozni szoktam vele és az app sem fagyott le sosem eddig, pedig volt, hogy 2 Km-re voltam már
-
cidalain
veterán
válasz
phoenix1989 #80048 üzenetére
Mittudomén például az S-Pen. Vagy mivel később jelent meg, hosszabb ideig lesz terméktámogatás. Vagy újraindul a 2 év gari. Azért írtam, hogy ha neked nem előrelépés, akkor tartsd meg a mostanit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Háztartási gépek
- Milyen autót vegyek?
- VR topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hardcore café
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Formula-1
- Everest / AIDA64 topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest