- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Banyasz papa: segitség kérés
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
saxonb76 #76360 üzenetére
már egy ideje nem foglalkoztam Win-es tabokkal, nem is követem a témát (kivéve rugged, terepi kiépítésben, de az másik világ). de van windowsos tablet topic is, hátha ott több infót tudnak az Acerről, vagy más szóba jöhető gépről.
Én 3-4 éve használtam Acer Switch-et meg voltam vele elégedve. Nagy előny volt a levehető gyári bill, amiben rendesen állt a tablet, nem lötyögött, lehetett szöget állítani, mármár laptop érzet volt. Meg előny volt a Win is, mert amire akkor kellett sokkal jobb volt mint a droid (részben Office, Excel VBA programozás, amit mondjuk droid alól meg sem próbálnék).
Ezek nálad is előnyök lehetnek, emellé még az androidos taboknál nagyobb 12-es kijelző is arra viheti a mérleg nyelvét. Mondjuk az 5 év erős kicsit, androidnál 2 max 3 évet szoktunk mondani időtállóságban. Bár Win esetében, amire most használod, arra fogod tudni 5 év múlva is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest