Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• cidalain

veterán

válasz Erwinke #75277 üzenetére

Amikor toltore tetted, akkor led vilagitott rajta (mondjuk tudni kellene, hogy amikor jo volt akkor latszodott e kikapcsolt allapotban a toltes)
    Hagyd fent tolton egy egesz ejszaka. Vagy probald meg, ha van USB tesztered, hogy azon keresztul toltod, es nezni, hogy vesz e fel valamit.
    Ez egyebkent akku gondnak tunik. Ha sehogy sem megy, le kell varazsolni a hatuljat, es hozzaferni az akku 2 polusahoz, es multimeterrel megmerni. Ha rottyon van, esetleg kulso toltovel megbikazni, utana visszatenni, es a tab sajat toltojevel feltolteni. Ha semmi erdemi javulas, akkor akkucsere.
    Egyeb problema eseten nem erdemes foglalkozni vele. (Ugyanis szerintem nem szoftveres a gond, hardverbol meg ki tudja mi romlott el, ha nem az akku)

(#75276) <Adamsky>
    Igazabol fogalmam sincs. Megvettem a memoriakartyat, beletettem, megformazta ahogy akarta, aztan csokolom. Sose vettem ki, PC-be nem tettem utana a kartyat. (Most probaltam, de tablet nem irta ki a filerendszer tipusat)
    OTG-n feldugott pendrive-ot, mobil winyot is mindig formazni akarja a hulye, de ha nemet nyomok neki akkor tudta olvasni a dolgokat. (Csak parás, nehogy veletlenul egyszer igent nyomjak :) )

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés