Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ClioRS

őstag

válasz fausto #55828 üzenetére

Ha megnézed az Asus tesztjét, a Teljesítmény-teszt résznél össze tudod hasonlítani a Galaxy Tab 4 10.1-el, mivel nagyjából ugyenaz a hardver van az LG-ben is. Látható, hogy az Intel SoC erősebb, viszont mivel x86-os, és sok program még csak ARM-re van írva, és ezeket csak bináris fordítással tudja futtatni, ami elvesz ebből az előnyből valamennyit, de azért még erősebb lesz.
    Az Asus-nak is jó a supportja, viszont ha például az Intel nem írja meg a drivert az új Androidhoz, akkor hiába minden, nem lesz frissítés rá. LG-nél viszont valószínű, hogy lesz.

Ha nem akarsz játszani és kell a nagyobb képernyő, akkor Asus.

Ha akarsz, és beéred 8"-os kijelzővel, akkor LG.

(#55839) nagypasztor
    Én nem nagyon vennék ilyen gépet, oké, hogy 3 év a gari, de inkább nem :)
    A travian flash alapú játék? Ha nincs androidos alkalmazás, akkor azt számold bele, hogy lehet, hogy nem fog fényesen futni a dolog, mivel a mobil flash fejlesztése befejeződött. Meg lehet oldani, hogy fusson, de szoktak gondok lenni. Wayteq 8Q, LG G Pad 7.0, 8.0, Samsung Galaxy Tab 4 7.0, 8.0, illetve Lenovo A7 vagy A8.

(#55841) To_Pet
    Wayteq 8Q, LG G Pad 8.0, Samsung Galaxy Tab 4 8.0, Lenovo A8, Asus MeMoPad HD 8 ME181CX, Asus MeMoPad HD 8 ME181C

(#55842) Sdmv8
    Wayteq 8Q, LG G Pad 7.0, Samsung Galaxy Tab 4 7.0, Lenovo A7, Asus MeMoPad HD 7 ME176CX

(#55843) stewe780
    Ha 7", akkor miért 8"-osat nézel? :) LG G Pad 7.0?

• Milka 78

nagyúr

válasz fausto #55828 üzenetére

Arra gondoltam,hogy még mit reszelgetni a rendszeren,van egy két apró hiba,tehát nincs még kész teljesen (nyers) a rendszer.Viszont folyamatosan jönnek a frissítések,hiba javítások,nem alszik a gyártó.
    Asus 10 colon 54 környékén baromi jó vétel.Nagy monitor,közepes üzemidővel és van benne craft.
    Játék inkompatibilitás (bár ez nem nagyon fog érinteni) és 8gb tárhely amiből lesz vagy 4 gb amit szabadon használhatsz (sd-n tárolhatsz filmeket).
    Az Lg papíron gyengébb (benchekben,mert valósban nem nagyon éreztem),ellenben kompatibiltási probléma nem lesz.16gb tárhely,kiforrott ui és hosszú üzemidő,ellenben ez csak 8 colos.
    Véleményem szerint az Lg kiegyensúlyozottabb gép,de én még is az Asust választanám a méret miatt.Ez egyéni vélemény (nekem kicsi a 8 col, sokat olvasok újságot/pdf-formátumú könyveket amire jobb anagyobb méret).Amúgy mindkét gép fürge,nem nagyon lesz velük gond a hétköznapi felhasználás során.
    A helyedben megtapiznám őket élőben és a szerint döntenék(kell e egyáltalán a 10 col,elég e a felbontás,milyen a súlya,stbstbstb...).

Új hozzászólás Aktív témák