- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
DodyG
csendes tag
válasz
Joci93 #52125 üzenetére
Sziasztok!
Érdeklődnék, merthogy nem találtam sehol: válaszolt valaki Joci93 kérdésére??
(Sencor element 8D101)
Mert nekem is ugyanilyen tablettával kapcsolatosan lenne pár kérdésem, hátha valaki ismeri, illetve nem találtam pontosan erre illeszkedő topicot, csak egyet, amiben egy 10"-os hasonló nevű szerkenty volt írva, de az valami tök más jellegű volt...
TEHÁT:
a kérdésem az volna, hogy
1:
lehet-e erre a fajta tablettára másik, újabb andrást feltenni? /Most 4.1.1 van rajta./
2:
lehetne-e ezt úgy, ha az előző igen, hogy a jelenlegi háttérképem megmaradjon?
3:
már nem emléxem, mit akartam rá feltenni, de root-jogot kért volna...
De nem találtam ehhez semmi infót a neten, legalábbis "emberi" nyelven, tehát magyarulll
4:
mindenhol dícsérték, de nekem, legalábbis itt, ahol most vagyok, kcisit gagyinak tűnik:
amikor nincs kézben, hanem tartóban heverészik, akkor naggggyon!! érzéketlen a képernyője, kézben psze elég korrekt...
Ráadásul talán cska itt, de a net is elég furcsa:
a market állandóan bedől, magyarul el sem indul...Érdeklődni szeretnék, valaki ért-e ehhez a herkentyűhöz, lehetőleg még a jövő heti csütörtök előtt?
Utána majd csak októbertől érdekel a dolog, de roppantul, akár most, akár majd akkor!Mindenkinek-bárkinek előre is köszi minden segítséget, további kellemes és nyugodt jó hajnalit, jó éjt is:
Dody
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest