- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
akkor ezis egyfajta kompromisszum, mint amivel mi élünk itt százszám, hogy egy jó ár-érték arányu kütyüt találjunk magunknak.
azmár csak a te problémád, hogy a kínai feketeimport felfutóban van, akár teis árulnatnál dropadokat (ha kellő haszonkulcsot tudnál hozzájuk alkalmazni de valoszínűleg nemérné meg neked,azért nem árulsz)
de
ha megengedsz itt egy személyes megjegyzést, akkor elmondanám, hogy mégha igazis az idézett megjegyzés, amit tőled idéztem, azért a fennhéjázó,sokszor lekezelő stílus és a magaslóról valo letekintés nemannyira vonzó dolog , nem vevőcsalogató szerintem.
(én nemírtam pl., hogy több navigáciot fogtam biztos a kezemben, mint te tabletet, pedig ebben meg énvagyok biztos :-) )
az igazi kereskedőt más stilusjegyek jellemzik.ezekszerint a tesztjeidet is a profit orientálja, akárcsak az itteni véleményezéseidet ?
de tetudod a saját üzletmenetedet, ahogy akarod ugyszerzel magadnak híveket.
elnézést az offért:-) :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- Windows 11
- Apple Watch
- Fogyjunk le!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Formula-1
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3426, 95% Akkumulátor
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest